RUSTEM TEN KATE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rustem Ten Kate. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 19:19 1 uur wachten ipv initiële 30 minuten. Telo en bara uitverkocht en krijg in plaats daarvan 6 mini bakabana - geen geld terug
25 mei 2024 om 4:21 Voor de zoveelste keer bestel ik extra ei (vorige keer ook plaat bij de roti) en wordt het niet geleverd. Terwijl ik nog duidelijk bij de opmerkingen zet dat ze de extra’s niet moeten vergeten. Zit geen enkele ei bij voor een roti van 19€. Bagger dus
16 mei 2024 om 21:09 Heb heb bara en telo besteld. . De telo was heel vettig bruin en zacht. Het zag er uit als afval stukjes. Baras waren erg donker en had kleur verschil. De eerste en laatste keer dat ik wat ga bestellen.
17 apr 2024 om 15:33 Extra rotiplaat miste en 2x extra ei. Erg jammer. Kreeg wel 4€ vergoed maar dat heeft er niet voor gezorgd dat ik nu zelf geen roti kom eten ivm geen plaat voor mijzelf.
14 apr 2024 om 12:17 Heerlijk eten en goede grootte portie. Ik had aangegeven wanneer ik het eten wilde ontvangen en dit was precies zoals ik het had aangegeven. De eigenaar belde mij met de vraag over een gerecht of ik bezwaar had of het een kleine verandering mocht zij
26 mrt 2024 om 15:58 Heerlijke bara en roti
22 mrt 2024 om 22:23 Smaak van roti rol als altijd super, alleen dit keer wel weer de harde zijkanten van de rotiplaten, jammer
15 mrt 2024 om 20:36 Heerlijke broodjes pom
14 mrt 2024 om 17:33 In de winkel koop ik al jaren super tevreden bij Rustem Ten Kate. Helaas, online kopen, niet compleet. Ook nu weer. Jus en pepre miniem, zelfs by 1 portie Roti. De smaak was erg zout en donkerbruin van kleur. De gevulde bara, No. Jammerrr
9 mrt 2024 om 15:12 Goede service dank je wel en eten is heerlijk . Thanks Met vriendelijke groet Sheik Rahman
5 mrt 2024 om 7:47 Goed
26 feb 2024 om 19:31 Ik had de nasi met lam wat heerlijk was. Ik was alleen een beetje teleurgesteld in de kleine hoeveelheid lam. Maar iets van 8 kleine stukjes. Voor een gerecht van €14,- vind ik dat wel erg zuinig. Graag volgende keer iets royaler. Wel een top smaak!